KURUCULARIMIZ

 

IFIN, sektördeki eşsiz başarılarını ve tecrübelerini kanıtlamış IFAAS ve Path Sloutions tarafından kurulan Bahreyn’de kurulan ilk FinTek firmasıdır. IFIN, Katılım Bankacılığını yeniden tasarlama ve ilerletme amacı için kurulmuş ve bu amaçta ilerlemektedir.

6589
IFAAS, İslami Finans danışmanlık hizmetleri sunan önde gelen uluslararası bir danışmanlık firmasıdır. IFAAS, ürün yeniliği, İslami Finans uyumlu hizmetleri ve kapasite oluşturma konularında uzmanlaşmış olup ulusal düzeyde İslami Finans endüstrisi için uygun ekosistemler oluşturmaya da odaklanmaktadır. Küresel İslami Finans endüstrisinde önemli bir rol oynayan IFAAS, dört kıta üzerindeki müşterileri için 150’den fazla İslami finansal ürün geliştirmiş ve çok sayıda İslami finansal işlemi başlatmalarına yardımcı olmuştur. IFAAS müşteri tabanı, devlet kurumları, çok taraflı kalkınma kuruluşları, bankalar, sigorta şirketleri, mikrofinans kuruluşları, varlık yöneticileri, şirketler ve sivil toplum kuruluşlarını içermektedir. Şirket, İngilizce, Fransızca, Arapça, Urduca ve Rusça dilleri de dahil olmak üzere hizmetlerini İngiltere, Fransa, Bahreyn, Pakistan ve Fas’taki ofislerinden sunmaktadır..
 
 
6747
 
 
 
Path Solutions, güçlü küresel bir varlıkla hizmet veren öncü açık API bankacılık yazılımı sağlayıcısıdır. Şirket, geleneksel ve gelişmekte olan finansal kuruluşların, sürtünmesiz, içgörüye dayalı müşteri deneyimleri, genişleyen ekosistemler ve robotik süreç otomasyonu elde etmelerine yardımcı olarak gerçek dijital dönüşüme öncülük etmektedir. Bugün, 40’tan fazla ülkedeki önde gelen İslami bankalar, milyonlarca müşteriye hizmet vermek için Path Solutions’ın iMAL çözümüne güvenmektedir. iMAL‘ın kanıtlanmış ölçeklenebilirliği ve yüksek kullanılabilirliği, 7/24 güvenilir bir platform uygulamaya karar veren finansal kuruluşlar için birincil seçim olmasını sağlamaktadır. iMAL, İslami ve konvansiyonel bankacılığın aynı temel bankacılık altyapısında bir arada var olmasına izin verirken, İslami ve konvansiyonel işlemler için kullanıcı erişim kısıtlamaları ve farklı ekran düzenleri sağlayabilmektedir.

EKİBİMİZ

 

6769
 

Dr. Shaher Abbas

IFIN CEO & Yönetim Kurulu Üyesi

 
6770
 

Mohammed Farrukh Raza

IFAAS Group CEO & IFIN Yönetim Kurulu Üyesi

 
6771
 

Manar Abbas

COO

 

7029
 

Ethem Ünver

Head of Growth, Türkiye

 

7112
 

Mustafa Çuha

Product Owner, Türkiye

 

7136
 

Erdal Uygun

Consumer Finance Project Sales Manager

 

İLETİŞİME GEÇ

 

Sizlere kolay finansman süreçlerinin geleceğini sunuyoruz

 

Bize Ulaşın

×